Football Talk

«Βόμβα» από Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο θα μείνει στην Γιουνάιτεντ για ακόμα δύο χρόνια»

«Βόμβα» από Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο θα μείνει στην Γιουνάιτεντ για ακόμα δύο χρόνια»
Και το σίριαλ για το μέλλον του Ρονάλντο συνεχίζεται... Ο Έρικ Τεν Χάγκ, σε δηλώσεις του κατά την προετοιμασία της ομάδας του, τόνισε ότι ο Κριστιάνο θα παραμείνει στην Γιουνάιτεντ για ακόμα δύο χρόνια!
Και πάνω που το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο συνδέθηκε έντονα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χάγκ, έριξε «βόμβα» καθώς τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Πορτογάλος σταρ θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμα δύο χρόνια!

Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και σε αυτό υπάρχει οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Σύμφωνα με την «Telegraph» και σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Τεν Χαγκ, στον αγγλικό σύλλογος σκέφτονται το σενάριο περί ενεργοποίησης της οψιόν ανανέωσης. εξετάζει το ενδεχόμενο της ενεργοποίησής της. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολλανδός τεχνικός θέλει την παραμονή του 37χρονου άσου και μένει να δούμε πως θα εξελειχθεί το σίριαλ για το μέλλον του.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι προς πώληση. Έχω κάνει σχέδια μαζί του και ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος, έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ναι, θα μπορούσε να μείνει μαζί μας και πέραν της επόμενης περιόδου. Φυσικά, υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρούν και τα βραχυπρόθεσμα πράγματα. Πρέπει να νικάμε από την αρχή. Συνεπώς δεν κοιτάζω τόσο μακριά.

«Νομίζω ο Κριστιάνο είναι ικανός να ανταποκριθεί. Στην καριέρα του, έχει δείξει τα πάντα. Έχω θέσει τις απαιτήσεις μου. Θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής μπορεί να συνεισφέρει και ο Ρονάλντο είναι απόλυτα κορυφαίος στην ομάδα μας.

«Οι παίκτες υποδεικνύουν τον τρόπο που παίζεις, ειδικά οι παίκτες που σκοράρουν, διότι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για μια ομάδα. Χτίζεις την ομάδα γύρω τους»,
ανέφερε στις δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χάγκ.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0