Football Talk

Το εντυπωσιακό βίντεο της Μίλαν για την ανανέωση του Ζλάταν

Το εντυπωσιακό βίντεο της Μίλαν για την ανανέωση του Ζλάταν
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στην αγαπημένη του Μίλαν και οι πρωταθλητές Ιταλίας δημοσίευσαν ένα βίντεο για την ανανέωση του συμβολαίου του 40χρονου Σουηδού.
Με ένα εντυπωσιακό βίντεο γιόρτασε η Μίλαν την παραμονή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο ύστερα από την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του. 

Οι Μιλανέζοι δημοσίευσαν στα social media της ομάδας ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σουηδού στράικερ και στις δύο θητείες του στο σύλλογο. Από την μεριά του, ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα, στο οποίο δείχνει την αγάπη του για την Μίλαν.

«Το όνειρό μου είναι να πάρω το σκουντέτο. Παίζεις για να νικήσεις στην Μίλαν. Δεν μπορείς να μάχεσαι για την 6η θέση ή την 7η. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είτε πρώτος είτε τίποτα.

Στη ζωή θα πρέπει να θες πάντα να κάνεις περισσότερα. Αυτός που είναι ικανοποιημένος ξαπλώνει στον καναπέ και χαλαρώνει. Δεν το θέλω αυτό, θέλω να στέκομαι στα πόδια μου και να περπατώ στη φωτιά για αυτό με κάνει να αισθάνομαι ζωντανός.

Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος επειδή θέλω περισσότερα, επειδή θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Θα πρέπει να πιστεύεις, όταν πιστεύεις, ότι τα πράγματα θα βγουν αληθινά. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάντα Μίλαν», ήταν το μήνυμα το «Ίμπρα» μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.


www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0