Football Talk

Το BN Sports παρουσιάζει τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων

Το BN Sports παρουσιάζει τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων
Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις τόσο του Champions όσο και του Conference League. Όλα τα φώτα στραμμένα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε αδιαμφισβήτητα την πιο δύσκολη κλήρωση με πιθανό αντίπαλο την Σλάβια Πράγας

Βατή η διακλάδωση του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού, ο οποίος σε περίπτωση που περάσει την Μακάμπι Χάιφα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον «Κύπριο ομόλογο» του, Απόλλωνα Λεμεσού

Στα μαλακά έπεσε και ο ΠΑΟΚ, καθώς σε περίπτωση που προκριθεί απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας, θα βρει στον διάβα του είτε την βοσνιακή Βέλεζ Μόσταρ είτε την σαφώς πιο αδύναμη Χάμρουν Σπάρτανς (σ.σ. Μάλτα).

Ντέρμπι αναμένεται να υπάρξει σε σενάριο πρόκρισης του Άρη απέναντι στην Γκόμελ, καθώς θα συναντήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, ομάδα με δυναμική, τίτλους και ευρωπαϊκή παράδοση.

Τέλος, η κληρωτίδα έφερε άσχημα νέα για το στρατόπεδο του «τριφυλλιού». Η ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας του Γιοβάνοβιτς περνάει από την Τσεχία και την Πράγα, όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να αποκλείσει την πανίσχυρη (τα τελευταία χρόνια) Σλάβια.


 

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0