Football Talk

Το χτίσιμο της «νέας» ΑΕΛ περνάει από τον Στάθη Ταυλαρίδη

Το χτίσιμο της «νέας» ΑΕΛ περνάει από τον Στάθη Ταυλαρίδη
Με διαδοχικές ανακοινώσεις η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις καίριες θέσεις για το rebuild του συλλόγου. Όλα τα φώτα στραμμένα στο νέο τεχνικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη.
Ενδιαφέρουσες οι επιλογές της «βασίλισσας του κάμπου», η οποία ανακοίνωσε τις πρώτες προσλήψεις επί προεδρίας Νταβέλη. Αθλητικός διευθυντής ο Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος αποδεσμεύθηκε από το τμήμα scouting της ΑΕΚ και πλέον αναλαμβάνει το χτίσιμο για τον δρόμο προς την άνοδο. Πλάι του, στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ο Τάσος Βενέτης, ντόπιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λάρισας στα τέλη της δεκαετίας του 90.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ένταξη στο οργανόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, των πρώην ποδοσφαιριστών της, Τάσου Βενέτη και Στάθη Ταυλαρίδη. Ο Λαρισαίος και κυπελλούχος το 2007 με την ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης, επιστρέφει από την Κέρκυρα όπου δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του επικεφαλής Τεχνικού Διευθυντή, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης, εκ των κορυφαίων στο είδος του στην Ελλάδα, αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή και υπευθύνου Scouting. Η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ και με τα δύο προαναφερόμενα στελέχη θα έχει κατ’ αρχάς τριετή διάρκεια».

Αναφορικά με τον πάγκο της ομάδας, προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο άνθρωπος που πέρσυ παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο με την ομάδα και την έκανε διεκδικήτρια της ανόδου. Μαζί του ο Λουίτζι Τσενάμο, ο άλλοτε παίκτης του Ατρομήτου, της Ξάνθης και της Λαμίας, ο οποίος θα αναλαμβάνει την βελτίωση των τερματοφυλάκων.

Η αναγγελία της πρόσληψης τους
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την συμφωνία ένταξης στο τεχνικό επιτελείο της, του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, του βοηθού προπονητή και αναλυτή αγώνων, Αλέξανδρου Βεργώνη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσενάμο.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από πάροδο λίγων μηνών απ’ την περσινή επιτυχημένη διαδρομή του και θα είναι ο προπονητής της για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ανάλογης διάρκειας είναι η συμφωνία και με τους άμεσους συνεργάτες του, Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος επίσης επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής κατά τις περιόδους 2007-09 και Λουίτζι Τσενάμο, που επιστρέφει στην Ελλάδα από την Σαουδική Αραβία, για να συμμετάσχει επίσης στο νέο project της ομάδας μας.

Για να ολοκληρωθεί η στελέχωση του τεχνικού team, θα ακολουθήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες αντίστοιχες συμφωνίες με δύο γυμναστές, φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0