Football Talk

Κλήρωση Conference League: Δύσκολα για Παναθηναϊκό και Άρη, βατός αντίπαλος για ΠΑΟΚ

Κλήρωση Conference League: Δύσκολα για Παναθηναϊκό και Άρη, βατός αντίπαλος για ΠΑΟΚ
Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στις ελληνικές ομάδες η κλήρωση για τον 3ο γύρο του Conference League. Παναθηναϊκός και Άρης είχαν την χειρότερη δυνατή κλήρωση, την ώρα που ο ΠΑΟΚ αν είναι σοβαρός θα κάνει άλλο ένα βήμα για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός δεν ήταν τυχερός στην κλήρωση αφού θα έχει δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σεντ Ζόζεφς - Σλάβια Πράγας με τους Τσέχους της Σλάβια να είναι το απόλυτο φαβορί και μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σίγουρα όχι ο αντίπαλος που θα ήθελαν οι «πράσινοι».

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει εύκολο έργο αφού σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ - Χάμρουν Σπάρτανς, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το πάνω χέρι αφού τόσο η Βελέζ όσο και η Χάμρουν είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από την ομάδα του Λουτσέσκου. 

aris_2_1.jpg

Από την πλευρά του ο Άρης ως ανίσχυρος γνώριζε ότι θα είχε κάποιον δύσκολο αντίπαλο στον 3ο γύρο του Conference League. Μπορεί να απέφυγε ομάδες όπως η Στεάουα και η Ζιλ Βιθέντε, αλλά στον δρόμο του θα βρεθεί ο νικητής του ζευγαριού Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) με την Μακάμπι η οποία πλέον έχει στον πάγκο τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Οι «κίτρινοι» εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκόμελ (και τα δύο ματς είναι προγραμματισμένα στην Θεσσαλονίκη) τότε θα δώσουν τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας. 

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 4 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες και οι ρεβάνς στις 11 Αυγούστου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0