Football Talk

Πλάνιτς: «Πολύ καλή η πρόταση της ΑΕΚ»

Πλάνιτς: «Πολύ καλή η πρόταση της ΑΕΚ»

Ο Σέρβος στόπερ, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, φέρεται να μίλησε στους συμπαίκτες του για την πρόταση που του έχει καταβάλει η ομάδα.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, προκειμένου να πάρει μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να αναγνώρισε το πόσο καλή είναι η πρόταση που του έχει κάνει η «Ένωση», αφού κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και στους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il, ο στόπερτης Μακάμπι Χάιφα είπε στους συμπαίκτες του πως «θέλω να παραμείνω στη Χάιφα, αλλά η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή». Επιπλέον το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάκοβ Σαχάρ, ανέφερε πως ναι μεν θέλει να κρατήσει τον Πλάνιτς στην ομάδα ωστόσο η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» τους ασκεί αρκετή πίεση.

Αλλού, στο σάιτ ynet.co.il, αναγράφεται πως η ΑΕΚ αφήνει το περιθώριο στην Χάιφα να διατηρήσει τον Πλάνιτς στα ματς με τον Ολυμπιακό, δίνοντας ωστόσο λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα. Επίσης τονίζεται πως αν η Μακάμπι αρνηθεί τότε η «Ένωση» θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα και θα πάρει τον Πλάνιτς πριν από το δεύτερο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οι Έλληνες προσφέρουν στη Χάιφα να κλείσει με χαμηλότερο ποσό η μεταγραφή και επιτρέπουν στον Πλάνιτς να παίξει με τη Χάιφα στα ματς με τον ΟΣΦΠ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν οι πρωταθλητές Ισραήλ δεν αποδεχτούν την πρόταση, οι Έλληνες θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης και θα πάρουν τον Πλάνιτς πριν από τη ρεβάνς στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης δεν εγγυάται άμεσα την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη. Αλλά ο Πλάνιτς έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την ελληνική προσφορά και δεν φαίνεται να διστάζει να φύγει εάν η Χάιφα δεν βελτιώσει την πρόταση ανανέωσής της».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0