Football Talk

ΑΕΚ: Στο Άλκμααρ ο Άμραμπατ, ξεκινάει προπονήσεις! (video)

ΑΕΚ: Στο Άλκμααρ ο Άμραμπατ, ξεκινάει προπονήσεις! (video)

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ, με τον παίκτη να βρίσκει λύση στο οικογενειακό του πρόβλημα και να φτάνει στο Άλκμααρ.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ βρήκε λύση στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (17/07) στο Άλκμααρ. Κάπως έτσι, ενσωματώθηκε με την αποστολή της ΑΕΚ και ξεκινά προπονήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Ουτρέχτη, ώστε να δώσει λύση στο προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει και τελικά, με τη βοήθεια της «Ένωσης», τα κατάφερε και έθεσε εαυτόν, στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, η συζήτηση που είχε με τον προπονητή της ΑΕΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην θετική έκβαση των πραγμάτων. Όπως τονίζει η «Ένωση», το θέμα λύθηκε και ο παίκτης μένει και τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του στον σύλλογο. Αν δεν είχε λυθεί, δεν θα έμπαινε στην προετοιμασία.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Ματίας Αλμέιδα αποκτά ένα ακόμα επιθετικό «όπλο» στα χέρια του. Σημειώνεται πως ο Άμραμπατ γυμναζόταν καθημερινά ατομικά, ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0