Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Έχουν πολύ μεγάλη θέληση οι παίκτες μου»

Γιοβάνοβιτς: «Έχουν πολύ μεγάλη θέληση οι παίκτες μου»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Cosmote TV.

Μετά τον τελευταίο αγώνα του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την αναμέτρηση. Παράλληλα, έκανε και έναν -μίνι- απολογισμό για την προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα ήταν ένα πιο δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Λεβερκούζεν είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι και ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε. Είναι μια ομάδα που είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις, αλλά και εμείς από μεριάς μας γίναμε πιεστικοί. Προσπαθήσαμε τόσο με κυκλοφορία, όσο και με αντεπιθέσεις να χτίσουμε δημιουργία. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Ο ρυθμός δεν έπεσε πολύ, παρά τις μαζεμένες αλλαγές».

Ο απολογισμός της προετοιμασίας από τον κόουτς του «τριφυλλιού»:

«Είχαμε πολύ καλές συνθήκες για δουλειά στην προετοιμασία. Η διαμονή μας, το γήπεδο. Η διάθεση των παικτών ήταν διαρκώς ανεβασμένη. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι μου ματαιώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών. Τα άλλα τρια ήταν καλά φιλικά.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος παιχνιδιού που είχαμε από πέρσι υπάρχει ακόμα μέσα στο γήπεδο και έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση στους αγώνες μας. Το ποδόσφαιρό δεν σταματάει και δεν μπορούμε να βασιστούμε σε έναν τρόπο παιχνδιού. Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να κάνουμε με την ομάδα.

Γενικώς αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο από όλα, είναι η διάθεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου όλες αυτές τις εβδομάδες, ξεκινώντας από τον Βόλο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0