Football Talk

Το «Παιδομάζωμα» του Άγιαξ: Κάνει δικά του τρία ταλέντα

Το «Παιδομάζωμα» του Άγιαξ: Κάνει δικά του τρία ταλέντα

Έτοιμος να ολοκληρώσει τρία δυνατά μεταγραφικά χτυπήματα είναι ο Άγιαξ, καθώς κάνει δικούς του τους Μπέισι, Κονσεϊσάο και Μπρόμπεϊ.

«Πυρετός» ενίσχυσης από τον Άγιαξ, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ έχει μπει σε νέα εποχή και φαίνεται πως το ίδιο ισχύει και για το ρόστερ, βλέποντας αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν.

Ο Αίαντας δεν είναι έτοιμος να κλείσει μία ή δύο μεταγραφές αλλά τρεις, οι οποίες θα είναι και το μέλλον της ομάδας. Συγκεκριμένα, βαλίτσες για το Άμστερνταμ ετοιμάζουν οι Μπράιαν Μπρόμπεϊ, Φρανσίσκο Κονσεϊσάο και Κέλβιν Μπέισι.

Ο πρώτος, μπορεί να αποχώρησε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι για τη Λειψία αλλά επέστρεψε στον Άγιαξ ως δανεικός έξι μήνες μετά. Αυτή τη στιγμή έχει επιστρέψει στους «ταύρους» αλλά όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να φορέσει ξανά τα χρώματα του Αίαντα.

Όσο για τον δεύτερο, είναι ο γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στο παιδί να δείξει το ταλέντο του με την Πόρτο και ο Άγιαξ ενεργοποίησε την ρήτρα αγοράς ύψους πέντε εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στο οπλοστάσιό του.

Τέλος, ο Μπέισι ήταν το βασικό αριστερό μπακ της Ρέιντζερς και θεωρείται από τα μεγαλύτερα αστέρια της Νιγηρίας. Ο 22χρονος άσος μπορεί να παίξει και ως αριστερό στόπερ ενώ η μεταγραφή του θα αγγίξει τα 22 εκατ. ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0