Football Talk

Λεβαντόφσκι: «Μοναδικό προνόμιο αυτά τα 8 χρόνια - Η Μπάγερν και ο κόσμος της για πάντα στην καρδιά μου»

Λεβαντόφσκι: «Μοναδικό προνόμιο αυτά τα 8 χρόνια - Η Μπάγερν και ο κόσμος της για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλησε με την σειρά του να αποχαιρετήσει το σύλλογο και τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου, λίγο μετά την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Έτσι, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Καταλανικής ομάδας για την μεταγραφή του, ένιωσε την ανάγκη να αποχαιρετήσει τον κόσμο και τον σύλλογο της Μπάγερν Μονάχου.

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, ο Πολωνός ευχαρίστησε τους πάντες που συνεργάστηκε στον Βαυαρικό σύλλογο, αλλά προ παντός τους φιλάθλους της ομάδας για αυτά τα οκτώ υπέροχα χρόνια που πέρασαν μαζί.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του προσωπικού, τη διοίκηση του συλλόγου και όλους όσους με στήριζαν πάντα και μας βοήθησαν να κερδίσουμε τρόπαια με την Μπάγερν.

Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς, γιατί εσείς κάνετε την Μπάγερν αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που είναι σήμερα. Είμαι προνομιούχος που πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια με αυτόν τον σύλλογο και τους οπαδούς του και θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα», ήταν το μήνυμα του Λεβαντόφσκι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0