Football Talk

«Το πάνω χέρι η ΑΕΚ για Πλάνιτς»

«Το πάνω χέρι η ΑΕΚ για Πλάνιτς»

Διαβάστε όλα όσα γράφουν το βράδυ του Σαββάτου (16/7) στο Ισραήλ για τον κεντρικό αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα που θέλει η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς για το κέντρο της άμυνάς της και ήδη έχει κάνει κάποιες ενέργειες προκειμένου να τον αποκτήσει. Η υπόθεση μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφουν στο Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου (16/7) δείχνει να είναι υπέρ της Ένωσης!

Συγκεκριμένα Μέσα από το Ισραήλ έγραψαν πως στη Μακάμπι Χάιφα έχουν αρχίσει να νιώθουν ότι η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του Πλάνιτς και πως δύσκολα θα κρατήσουν τον παίκτη και μετά τους δυο αγώνες με τον Ολυμπιακό!

Υπογραμμίζουν δε, πως ο Δικέφαλος έχει κάνει καλύτερη πρόταση στον ποδοσφαιριστή για ετήσιο συμβόλαιο, συγκριτικά με την πρόταση ανανέωσης που έκανε η Μακάμπι Χάιφα στον Σέρβο για ανανέωση συμβολαίου.

Η ΑΕΚ όντως θέλει τον Πλάνιτς, όντως τον έχει ψηλά στη λίστα της και μετά τα δυο ματς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό είναι πιθανό να έχουμε «γάμους».

Να σημειωθεί επίσης ότι εκτός του Πλάνιτς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει εντοπίσει στην αγορά κι άλλους στόπερ, τους οποίους και διεκδικεί. 

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0