Football Talk

Παναθηναϊκός: «Δώρο» γενεθλίων στον Τσέριν, διπλό γεμάτο ένταση και γκολ Καρλίτος (video)

Παναθηναϊκός: «Δώρο» γενεθλίων στον Τσέριν, διπλό γεμάτο ένταση και γκολ Καρλίτος (video)

Γεμάτο ένταση το απογευματινό διπλό της προπόνησης του «τριφυλλιού», το οποίο κρίθηκε με πλασέ του Καρλίτος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην επιθετική ανάπτυξη και στην ανταπόκριση του πρέσινγκ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν από τις συνεχείς διπλές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Μετά το πρωί της Παρασκευής, ξαναβρέθηκαν στο προπονητικό του Βάλχζε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Σέρβο τεχνικό να αισθάνεται ικανοποιημένος από την ένταση και τη θέληση που βλέπει από τους αθλητές του.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» έπαιξαν διπλό στο μισό γηπέδου. Ένα «οικογενειακό» παιχνίδι που μόνο τέτοιο δεν έμοιαζε αφού κυριάρχησε το πάθος και τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πράσινη ομάδα: Διούδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Κρυπαράκος, Φρόκου, Αϊτόρ, Καμπετσής.

Πορτοκαλί ομάδα: Λοντίγκιν (Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (Σιδεράς), Γκάνεα, Κουρμπέλης (Ηλιάδης), Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Καρλίτος, Σαρδέλης, Ιωαννίδης

Το διπλό κρίθηκε από το εξαιρετικό τελείωμα του Καρλίτος, με τον Διούδη να μη μπορεί να αντιδράσει.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής στο πως θέλει ο Γιοβάνοβιτς να ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές του στο πρέσινγκ της αντίπαλης ομάδας. Στοιχεία που θα ήθελα να δει αύριο στο δυνατό φιλικό με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (17/7, 18:00). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάντσες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0