Football Talk

Ματίας Αλμέιδα: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ, βλέπω κάτι θετικό για το μέλλον»

Ματίας Αλμέιδα: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ, βλέπω κάτι θετικό για το μέλλον»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου φιλικού της σεζόν ο Ματίας Αλμέιδα.

Σχετικά Άρθρα

Πεπεισμένος ότι χτίζεται κάτι καλό και ευχαριστημένος από την απόδοση που είχαν οι παίκτες του ήταν ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Γκενκ, αναφέρθηκε τόσο στα δύο διαφορετικά συστήματα που επέλεξε σε κάθε ημίχρονο, όσο και στα πρόσωπα που αγωνίστηκαν. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ευγνώμων για την προσπάθεια που γίνεται στο μεταγραφικό κομμάτι από την διοίκηση, καθώς και ότι ανυπομονεί να μπει στο νέο γήπεδο της Ένωσης!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι σε μία Γκενκ που έδωσε το τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας:

«Ήταν το πρώτο ματς παιχνίδι μετά από πολλές συνεχόμενες διπλές προπονήσεις. Αυτό που βλέπω είναι μία καταπληκτική διάθεση απ’ όλους τους παίκτες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ένα γκρουπ όπου θα υπάρχει ένα υγιής ανταγωνισμός, όπου 24 ώρες πριν το ματς θα αποφασίζω και αποφάσισα ποιοι θα ξεκινήσουν πρώτοι και πήρα την απόφαση».

Για τις δυο διαφορετικές διατάξεις της ΑΕΚ στα δυο ημίχρονα κι αν θα «πατήσει» εκεί ή θα δούμε κάτι άλλο:

«Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα. Θα δοκιμάσω συστήματα. Θέλω να δω που αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες. Είμαι ανοιχτός στα συστήματα».

Για την πίεση στη μπάλα και τα χαρακτηριστικά που θέλει να βάλει στην ΑΕΚ:

«Θα πρέπει να μπεις στην ιστορία μίας ομάδας. Μπορεί να παίξεις καλά σε ένα ματς, μπορεί άσχημα. Αυτό που θα δίνεις κάθε φορά στο γήπεδο δεν υπάρχει διαπραγμάτευση. Η ομάδα προσπαθεί και ανταποκρίνεται σε αυτό που προσπαθούμε να τους ενσωματώσουμε. Βλέπω κάτι θετικό για το μέλλον».

Για τους Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα:

«Όλοι είναι νέοι παίκτες για μένα. Μόνο με τον Πινέδα έχω κάνει προπονήσεις στο παρελθόν. Μου έδωσε ευχαρίστηση βλέποντάς τον να παίζει. Είναι μαζί μας 48 ώρες. Ξέρει πολύ καλά το σύστημα και τι θέλει να κάνει. Φαινόταν ότι είναι κοντά μας καιρό».

Για το αν περιμένει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

«Ναι! Όταν το σκέφτομαι αισθάνομαι κάτι στο σώμα μου. Ο κόσμος που ήρθε σήμερα μας έκανε να νιώθουμε ότι παίζουμε εντός έδρας. Για το δικό μας σύστημα και τρόπο παιχνιδιού θα πρέπει να είναι ο κόσμος ερωτευμένος με την ομάδα. Θα είναι ένα υπέρ μας».

Αν υπάρχει κάποιο νέο μεταγραφικά:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι ευγνώμων στη διοίκηση γιατί ξέρω την προσπάθεια που κάνουν. Κάνουμε μία ομαδική δουλειά και αυτό που περιμένουμε είναι να ενισχυθούμε με κάποιον ποδοσφαιριστή ακόμα για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0