Football Talk

Παναθηναϊκός: Κομβικό Σαββατοκύριακο για την υπόθεση Μπλάνκο!

Παναθηναϊκός: Κομβικό Σαββατοκύριακο για την υπόθεση Μπλάνκο!

Κρίσιμο είναι το Σαββατοκύριακο για τον Παναθηναϊκό και την υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

H υπόθεση «σίριαλ» που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό, με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο θα διαλευκανθεί μετά το σαββατοκύριακο.

Η επιθυμία του τριφυλλιού για να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό μέσο είναι δεδομένη, καθώς μια πιθανή προσθήκη στο κέντρο των πράσινων θα αποτελέσει σπουδαία αναβάθμιση και θα αλλάξει το επίπεδο της ομάδας!

Στην πρώτη επαφή που είχε ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του παίκτη ζητήθηκε από τους μάνατζερ ένα αστρονομικό ποσό ύψους κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του το «τριφύλλι» ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διατεθεί ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό.

Γιατί; Στην περίπτωση που μια ομάδα με το στάτους και το όνομα του Παναθηναϊκού διαθέσει ένα τέτοιο ποσό, αποκλειστικά και μόνο στους μάνατζερ, μπορεί να φανταστεί κανείς τι έπεται στη συνέχεια. Οι πράσινοι λοιπόν, αποσύρθηκαν άμεσα από τις συζητήσεις.

Στα τέλη του Ιουνίου, το BN Sports σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον που έχει η νταμπλούχος Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο, προς το πρόσωπο του Μπλάνκο. Οι τελευταίες πληροφορίες, από την Λατινική Αμερική, μεταφέρουν πως υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να βάλει την υπογραφή του.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μινέιρο, Αντόνιο Μοχάμεντ, διατηρεί άριστες σχέσεις με την πλευρά του παίκτη και η ομάδα φαίνεται να είναι διατεθειμένη να εκπληρώσει τόσο τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του Μπλάνκο, όσο και του μάνατζερ. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που υπάρχει αυτή η «κάψα», συμπεριλαμβανομένου του ότι της Δευτέρα (18/7) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Λατινική Αμερική! Βέβαια, τα ρεπορτάζ από Αργεντινή και Βραζιλία προσθέτουν στο παιχνίδι και την Λίγκα ντε Κίτο.

Από μεριάς του ο παίκτης, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι μια ομάδα που είναι πιο κοντά στα «θέλω» του.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις που θα προβεί ο Μπλάνκο. Αν εν τέλει δεν μπει η υπογραφή του μέχρι την προθεσμία, τα περιθώρια θα στενέψουν και οι μάνατζερ θα αναγκαστούν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Ο Παναθηναϊκός πάντως, σε αυτή την περίπτωση, μοιάζει να είναι ο πιο πιθανός σταθμός στην καριέρα του Αργεντινού!

Οψόμεθα...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0