Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό
Και επίσημα κάτοικος Ιωαννίνων θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό
Και επίσημα δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, με την ομάδα των Ιωαννίνων να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2001 στη Νέα Καλλικράτεια. Από μικρός μπήκε στις ακαδημίες του Άρη και από την πρώτη στιγμή έδειξε το ταλέντο του υπηρετώντας όλες τις αναπτυξιακές ομάδες των Θεσσαλονικιών. Την σεζόν 2018-19 ο Πάκο Ερέρα είδε το ταλέντο και τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα του Άρη χωρίς πάντως να μετρήσει συμμετοχή.

Το βάπτισμα του πυρός θα έρθει την επόμενη σεζόν με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο με τον Μπαγκαλιάννη να αγωνίζεται σε επτά ματς κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα play off της Super League κόντρα στον ΟΦΗ. Λίγες ημέρες αργότερα θα έρθει και το πρώτο του γκολ στην ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό με 4-2.

Την σεζόν 2020-21 ο Μπαγκαλιάνης μέτρησε οκτώ συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπου είχε 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πέτρο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. Γιάννινα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0