Football Talk

Μπαλτάκος: «θα ταχθώ υπέρ της Super League 2»

Μπαλτάκος: «θα ταχθώ υπέρ της Super League 2»
Θέση σχετικά με τις προκηρύξεις της Super League 1 και 2 πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, η εισήγησή του θα είναι ξεκάθαρα υπέρ της Super League 2.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πήρε θέση σχετικά με το ζήτημα της  προκήρυξης των πρωταθλημάτων των Super League 1 και 2. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ξεκαθάρισε ότι θα ταχθεί υπέρ της Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ:


«Η εισήγησή μου θα είναι πάρα πολύ απλή. Αν η προκήρυξη της Super League 2 είναι διαφορετική από την προκήρυξη της Super League 1, η δική μου θέση και το λέω ευθέως, είναι ότι θα ταχθώ υπέρ της Super League 2. Θεωρώ αδιανόητο να αγωνίζονται 34 ομάδες και να ανεβαίνει μία. Δεν μπορεί η Super League 1 να καταστεί κλειστό κλαμπ. Αυτό δεν το δέχεται κανείς και γίνεται και 'μάχη' στην Ευρώπη για να μην συμβεί αυτό. Αν η Super League 2 αποφασίσει να εισηγηθεί να ανέβουν δύο, θα ταχθώ υπέρ τους. Αυτή θα είναι η προσωπική μου εισήγηση και την απόφαση θα την πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού
Ποδοσφαίρου».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0