Football Talk

Επική δήλωση Μουνιαΐν: «Μεταμφιέστηκα για να μπω στο Μπερναμπέου και να δω τη Ρίβερ Πλέιτ»

Επική δήλωση Μουνιαΐν: «Μεταμφιέστηκα για να μπω στο Μπερναμπέου και να δω τη Ρίβερ Πλέιτ»
Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ίκερ Μουνιαΐν.
Ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που παραμένει πιστός στον σύλλογο και είναι αρχηγός της ομάδας, ο Ίκερ Μουνιαΐν, προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως το 2018, στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, μεταμφιέστηκε φορώντας περούκα και γυαλιά, για να μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά τους «εκατομμυριούχους»!

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός στη Μαδρίτη. Ένα παιχνίδι του Κόπα Λιμπερταδόρες, σαν το Champions League, αλλά στη Νότια Αμερική. Ένας πολυαναμενόμενος τελικός, που έπρεπε να παιχτεί στην Αργεντινή, αλλά την ημέρα, που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι, υπήρξαν καυγάδες μεταξύ των οπαδών. Είμαι μεγάλος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ. Οπότε είπα: "Σκατά, φέρνουν το παιχνίδι εδώ, πρέπει να πάω στη Μαδρίτη για να δω αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαι με την ομάδα μου και να φωνάζω"» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει.

«Ήμασταν στις θέσεις του υποβιβασμού, ήταν Δεκέμβριος. Ήταν φρικτό, είχαν απολύσει τον προπονητή. Η χειρότερη κατάσταση που μπορείς να φανταστείς. Πήρα τηλέφωνο τον Omar, ένα έμπιστο άτομο, και του είπα να νοικιάσει ένα φορτηγό για να πάμε στη Μαδρίτη. Φτάσαμε και ήταν 50.000 άνθρωποι από τη Ρίβερ Πλέιτ. Δεν μπορούσα να πάω έτσι με ακάλυπτο το πρόσωπό μου, πήρα μια περούκα, γυαλιά, ένα σκουφάκι και ένα κασκόλ και βγήκαμε στον δρόμο. Πήγαμε με τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ και υπήρχε ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας. Έτσι, η Εθνική Αστυνομία περίμενε. Έφτασα με την περούκα μου, τα γυαλιά μου, ένας αστυνομικός με κοιτάζει και νομίζω ότι με αναγνώρισε. Κοιτάζει το πρόσωπό μου και μου λέει ''πέρασε''. Όταν είχα κάνει 50 μέτρα, γυρνάω και ο αστυνομικός με κοιτάζει».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0