Football Talk

Ερνάν Κρέσπο: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ερνάν Κρέσπο: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Δηλώσεις του Ερνάν Κρέσπο μετά το φιλικό της Αλ Ντουχαΐλ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Αλ Ντουχαΐλ, Ερνάν Κρέσπο, μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 (14/07) στο μεταξύ τους φιλικό στην Αυστρία.

Ο άλλοτε θρυλικός Αργεντίνος σέντερ φορ, μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου που βρίσκονται στην Αυστρία, τόσο για την εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο και για τη δική του προσπάθεια ως νέος προπονητής, εδώ και μία οκταετία περίπου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την εικόνα που του άφησε το φιλικό της Αλ Ντουχαΐλ με τον Παναθηναϊκό:
«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που παίξαμε με μία σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Τέτοιου είδους αγώνες είναι πολύ καλοί για εμάς στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, σ’ αυτήν την περίοδο προετοιμασίας. Κανείς δεν τραυματίστηκε, που είναι επίσης πολύ σημαντικό για την περίοδο που βρισκόμαστε. Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Για εμάς το να παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες είναι το πιο σημαντικό, γιατί μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα».

Για την ευρωπαϊκή νοοτροπία που προσπαθεί ο ίδιος να περάσει στην Αλ Ντουχαΐλ:
«Η κεντρική ιδέα μας, είναι να δώσουμε στην ομάδα μας τη σωστή νοοτροπία πάνω στο ποδόσφαιρο. Να είμαστε καλά αμυντικά, να είμαστε επιθετικοί, να είμαστε πρωταγωνιστές. Να παίζουμε στην αδύναμη πλευρά. Να προσπαθούμε πάντα να σεβόμαστε την μπάλα και να σεβόμαστε το άθλημα. Αυτή είναι η ιδέα μας και η φιλοσοφία μας σαν ομάδα. Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε, κάποιες άλλες όχι, γιατί παίζει ποδόσφαιρο κι ο αντίπαλός μας. Αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κόντρα σε όλες τις ομάδες να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθούμε να σκοράρουμε. Σήμερα (σ.σ. το απόγευμα της Πέμπτης) δεν το καταφέραμε γιατί χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ειλικρινά αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή την στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι το πώς θέλουμε να παίξουμε στο γήπεδο και πως η ομάδα μας θα αισθάνεται άνετα με το παιχνίδι μας».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0