Football Talk

Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές για τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος»

Αντσελότι: «Τέλος οι μεταγραφές για τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές φέτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.
«Τέλος» στις φετινές μεταγραφές βάζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής της, Κάρλο Αντσελότι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε τόσο στο μεταγραφικό παζάρι, από το οποίο θα απέχει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού η ομάδα του, όσο και στην περίπτωση του Εντέν Αζάρ.

Ο 31χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου και ο Ιταλός κόουτς ανέφερε πως πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει σε νέο ρόλο, ως ψεύτικο εννιάρι, σε μία προσπάθεια να πάρει το μέγιστο από αυτόν.

«Έχουμε πολλές επιλογές σ’ αυτή τη θέση. Ο Μπενζεμά είναι η νούμερο ένα επιλογή μας, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι μια περίεργη σεζόν, διαφορετική, με το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα και πρέπει να δούμε διαφορετικές επιλογές. Η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να δω τον Αζάρ σ’ αυτή την θέση. Δεδομένης της ποιότητας που έχει και των ικανοτήτων του, θα ήταν καλό για εμάς να τον δοκιμάσουμε εκεί. Είναι παρόμοια περίπτωση με τον Ασένσιο.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τις υπογραφές, αλλά λέω ήδη ότι όλα έχουν τελειώσει. Δεν πρόκειται να υπογράψουμε κανέναν. Είμαστε καλά έτσι. Μπροστά μας έχουμε μια σημαντική προετοιμασία. Μας αρέσει που θα πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάντα νιώθαμε καλά εκεί. Θα ανταγωνιστούμε δυνατές ομάδες. Η Αμέρικα είναι μία από αυτές».


Παράλληλα, αναφέρθηκε στους παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι λέγοντας: «Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες φέρνουν εξαιρετική ποιότητα στην ομάδα. Στις θέσεις τους είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Ο Ρούντιγκερ είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός κι ο Τσουαμενί το ίδιο, είναι πολύ νέος και έχει πολλή προβολή. Είναι ήδη διεθνής με τη Γαλλία. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή την περιοδεία ώστε να προσαρμοστούν στην ενδεκάδα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0