Football Talk

Άρης – Ιωνικός 2-0: Άρεσε ξανά και τώρα… Γκόμελ!

Άρης – Ιωνικός 2-0: Άρεσε ξανά και τώρα… Γκόμελ!

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 (14/07) του Ιωνικού, παρουσιάζοντας για δεύτερο σερί φιλικό παιχνίδι, καλό πρόσωπο, ενόψει Γκόμελ.

Δεύτερο νικηφόρο φιλικό για τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού μετά την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό, νίκησε και τον Ιωνικό.

Με ένα αυτογκόλ του Σερβιλάκη και μία κεφαλιά του Χαΐροβιτς, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-0 (14/07) κάνοντας το 2/2 στις φετινές φιλικές αναμετρήσεις στην έδρα τους, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, ενόψει του πρώτου ματς με την Γκόμελ την ερχόμενη Πέμπτη (21/07, 21:00), για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Ιωνικός μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και απείλησε πρώτος στο 13ο λεπτό, με τον Μάντζη να σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά τον Κουέστα να μπλοκάρει.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 38ο λεπτό, με τον Οντουμπάτζο να σουτάρει με δύναμη, αλλά την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ωστόσο, σημειώθηκε δευτερόλεπτα πριν αυτό ολοκληρωθεί.

Ο Πάλμα εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλή θέση, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ, την έστειλε εκτός εστίας, οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Η έλευση του δεύτερου μέρους έμελλε να φέρει και το πρώτο γκολ του ματς.

Στο 60ο λεπτό, ο Πάλμα έκανε το σουτ και ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε ασταθώς. Ο Ματέο Γκαρσία κράτησε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, ο Μαζικού έκανε τη σέντρα και ο Σερβιλάκης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 για τον Άρη με αυτογκόλ

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν και δεύτερο γκολ. Ο Εμπακατά σέντραρε και ο Χαΐροβιτς με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους Θεσσαλονικείς, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μαζικού, Χρυσόπουλος, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ντιόπ, Καμάτσο, Ματέο Γκαρσία, Λούις Παλμα, Αντρέ Γκρέι

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Τσιριγώτης, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Βαλεριάνος, Μαντζης, Πογοσιάν, Μύγας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0