Football Talk

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Νάπολι για Σισέ συνεχίζουν να γράφουν στην Ιταλία

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Νάπολι για Σισέ συνεχίζουν να γράφουν στην Ιταλία

Η Νάπολι αναζητά τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί και ένας από τους υποψήφιους στόχους της φαίνεται πως είναι ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού!

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί πρόκειται να γίνει κάτοικος Λονδίνου σύντομα, αφού Νάπολι και Τσέλσι συμφώνησαν για την μεταγραφή του, με τους «παρτενοπέι» πλέον να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου.

Ένας από τους πιθανούς στόχους της ιταλικής ομάδας σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα είναι ο Σισέ του Ολυμπιακού. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση, αλλά ο Σενεγαλέζος στόπερ των «ερυθρόλευκων» αρέσει αρκετά στους Ναπολιτάνους, ώστε να τον έχουν κατατάξει δεύτερο στην σχετική λίστα.

Μπροστά του το όνομα που υπάρχει είναι αυτό του αμυντικού της Φενέρμπαχτσε, Μιν Γιάε Κιμ, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μια πρώτη κρούση για την περίπτωσή του έχει ήδη γίνει.

Ένας ακόμα υποψήφιος στόχος είναι ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Λάτσιο, μια εμφανώς πιο φθηνή λύση, αλλά η ηλικία του δεν αρέσει στον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0