Football Talk

Τα δεδομένα για Μανού Γκαρσία και Άρη – Τι είπε συμπαίκτης του στην Σπόρτινγκ Χιχόν

Τα δεδομένα για Μανού Γκαρσία και Άρη – Τι είπε συμπαίκτης του στην Σπόρτινγκ Χιχόν

Γνωστά έγιναν τα οικονομικά δεδομένα που χρειάζεται ο Άρης προκειμένου να κάνει δικό του τον Μανού Γκαρσία, την ίδια στιγμή που ο Γκασπάρ Κάμπος αναφέρθηκε για εκείνον.

Ο Άρης έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει ρίξει ήδη αρκετά μεγάλες… «βόμβες» για τα δεδομένα του.

Αντρέ Γκρέι, Ζερβίνιο, Νταμπό και έπεται… συνέχεια. Συγκεκριμένα, ο Μανού Γκαρσία είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος για τη μεσαία γραμμή και τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του 24χρονου άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 αλλά η παραμονή της Σπόρτινγκ Χιχόν στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, κάνει τον ίδιο να θέλει να αποχωρήσει για κάτι καλύτερο.

Από την πλευρά του, ο Άρης πρέπει πληρώσει ένα ποσό άνω των δύο εκατ. ευρώ για να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων ο ισπανικός σύλλογος.

Παράλληλα, θα πρέπει να καλύψει τα θέλω του Μανού Γκαρσία στο οικονομικό σκέλος αλλά θα παίξει ενεργό ρόλο και η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δηλαδή το πως θα κυλήσουν τα παιχνίδια με Γκόμελ είναι βαρόμετρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Βέβαια, επικρατέστερο σενάριο είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ενώ ο Γκασπάρ Κάμπος αναφέρθηκε για την περίπτωσή του.

Ο 22χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Χιχόν μίλησε για τον συμπατριώτη του και τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ θέλω να μείνει. Από εκεί και πέρα, δεν περνάει από το χέρι μου αλλά αν γινόταν, θα έμενε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0