Football Talk

Μπούργος: «Πολύ ευχαριστημένος - Πρέπει σε δέκα μέρες να φτιάξουμε ομάδα για την Γκόμελ»

Μπούργος: «Πολύ ευχαριστημένος - Πρέπει σε δέκα μέρες να φτιάξουμε ομάδα για την Γκόμελ»
Οι post game δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος στον απόηχο της επικράτησης του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και χαμόγελα είχε η αναμέτρηση του Κλ. Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-1. Ευχαριστημένος φαίνεται να έμεινε και ο Χερμάν Μπούργος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θετικό πρόσημο της ομάδας του, στα περιθώρια βελτίωσης, αλλά και στις επερχόμενες ευρωπαϊκές μάχες με την Γκόμελ.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε

Aναφορικά με το παιχνίδι και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα μας χρησιμεύσει για να ανεβάσουμε το επίπεδό μας καθώς έρχονται δύο τελικοί με τη Γκόμελ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ημέρα με την ημέρα η ομάδα βελτιώνεται και σιγά σιγά βαδίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Για το 4-4-2 και αν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσει με την Γκομέλ «Θα το δούμε αυτό, θα αποφασιστεί και από τους παίκτες που θα έρθουν, πιο πολύ θα κριθεί το σύστημα από αυτούς που θα προστεθούν στην ομάδα».

Για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα και ειδικά τους νέους: «Eίμαστε σε καλές συνθήκες, η ομάδα προχωράει και πρέπει σε δέκα μέρες να φτιάξουμε μία ομάδα για τους τελικούς με τη Γκόμελ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0