Football Talk

Επίσημο: Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Πογκμπά (video)

Επίσημο: Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Πογκμπά (video)

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε το Pog-back, με τον Γάλλο μέσο να επιστρέφει στον ιταλικό σύλλογο ως ελεύθερος.

Παίκτης της Γιουβέντους είναι ξανά και με κάθε επισημότητα ο Πολ Πογκμπά! Ο 29χρονος μέσος επέστρεψε στο Τορίνο, αφήνοντας πίσω του έξι χρόνια με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα οποία δεν ήταν και τα… καλύτερα της καριέρας του.

Το 2016 ο Πογκμπά είχε πάρει μεταγραφή για τους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 105 εκατομμυρίων, ενώ τώρα επέστρεψε στη «γηραιά κυρία» ως ελεύθερος! Στην εξαετή παρουσία του στην Αγγλία έκανε 232 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 39 γκολ και 51 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Κάθε φορά που χωρίζουν οι δρόμοι κάποιων που έχουν μοιραστεί μια έντονη περιπέτεια, πάντα υπάρχει η ελπίδα να ξαναβρεθούν αργά ή γρήγορα. Και αυτό συνέβη και με τον Πολ.Αν και χώρισαν οι δρόμοι μας δεν ξεχάσαμε ποτέ ο ένας τον άλλο και το κάλεσμα οδήγησε ξανά στην επιστροφή στο σπίτι. Ο Πολ είναι ξανά στο Τορίνο. Έφυγε παιδί και επέστρεψε ως άνδρας και ως Πρωταθλητής. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η επιθυμία για να γράψει σελίδες ιστορίας γι' ακόμα μια φορά. Ο Πογκμπά είναι ξανά εδώ και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος γι' αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0