Football Talk

Κουρμπέλης: «Είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι» (video)

Κουρμπέλης: «Είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι» (video)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σχολίασε την εξέλιξη που έχει η ομάδα, σχετικά με την ετοιμότητα, στο στάδιο της προετοιμασίας σε σχέση με πέρσι!

Μετά το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού και τη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Γουότφορντ, ο αρχηγός του τριφυλλιού, Δημήτρης Κουρμπέλης, τόνισε πως η ομάδα έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την περσινή προετοιμασία, σημειώνοντας πως η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Κούρμπε» στην κάμερα του PAO TV:

«Θεωρώ ότι είχαμε μια καλή εικόνα στο πρώτο φιλικό και βάση της κούρασης που έχουμε στα πόδια μας, λόγω της δύσκολης προετοιμασίας και των διπλών προπονήσεων. Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητά ο προπονητής και θεωρώ ότι σήμερα σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε», είπε σχετικά με την πρώτη εικόνα της ομάδας και συνέχισε κάνοντας μια σύγκριση με την περσινή προετοιμασία λέγοντας:

«Κάνουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, που ακόμα δουλεύαμε σε συγκεκριμένα πράγματα. Έχουν μπει αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και βελτιώνουμε άλλα περισσότερο» και στη συνέχεια μίλησε στεκόμενος στο γεγονός πως θέλει να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του:

«Είναι πολύ διαφορετικό και είμαι χαρούμενος που είμαι από την αρχή της χρονιάς, καθώς πέρυσι δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κάνει προετοιμασία, καθώς νιώθει πιο δυνατός. Δουλεύω καθημερινά για να φτάσω στο σημείο που ήμουν πριν τον τραυματισμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0