Football Talk

ΑΕΚ: Στη λίστα της ο Φάλι!

ΑΕΚ: Στη λίστα της ο Φάλι!

Η ΑΕΚ έχει… «σταμπάρει» τον 28χρονο Ισπανό στόπερ της Κάντιθ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών και τα επόμενα 24ώρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα, για την ολοκλήρωση της απόκτησης τουλάχιστον εντός στόπερ.

Ένας από τους παίκτες που η «Ένωση» εξετάζει είναι ο Ράφαελ Χιμένεθ Χάρκε, γνωστός ως Φάλι. Ο 28χρονος Ισπανός στόπερ ανήκει στην Κάντιθ (πέρυσι μαζί της έκανε 31 συμμετοχές), με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024. Πρόκειται για έναν δυναμικό αμυντικό και έχει στοιχεία που αρέσουν στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Δεν έχει παρθεί δηλαδή η τελική απόφαση από τα στελέχη της «Ένωσης» αν πρέπει να μπουν στην ουσία των επαφών με την Κάντιθ για την απόκτηση του παίκτη. Άνθρωποι της ομάδας επιβεβαιώνουν όντως ότι ο Φάλι έχει προταθεί, όχι όμως κάτι περισσότερο. Απόδειξη πως όντως ο Ισπανός παίκτης εξετάζεται αλλά δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

Εκτός του Φάλι υπάρχουν κι άλλοι αμυντικοί όπου εξετάζει σοβαρά η AEK, ωστόσο είναι πιθανό ο συγκεκριμένος παίκτης να απασχολήσει ουσιαστικά.

 

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0