Football Talk

Το (μεταγραφικό) παράδειγμα του Ολυμπιακού που… τρομάζει την Μπεσίκτας για Καμπράλ! (video)

Το (μεταγραφικό) παράδειγμα του Ολυμπιακού που… τρομάζει την Μπεσίκτας για Καμπράλ! (video)

Από το πουθενά το όνομα του Ζαβόνε Καμπράλ, όχι απλώς μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά ώρα με την ώρα ανεβαίνει επικίνδυνα προς την κορυφή, κάτι που κάνει την Μπεσίκτας να… τρομάζει. Και έχει λόγο.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Ο Ναθαναέλ Εμποκού μπορεί να μην είναι γνωστός στον ελληνικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε μία ελίτ ομάδα. «Έκπληξη αν τον πάρει ο Ολυμπιακό», είχε τονίσει μία ιστοσελίδα που αναλύει ταλέντα.

Μέχρι το πρωί της Κυριακής (10/7), αυτός ο ποδοσφαιριστής θεωρούταν ο νούμερο ένας στόχος για τα εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Και όμως, από το πουθενά, ένα νέο όνομα έπεσε στο τραπέζι. Ο λόγος για τον Ζαβόνε Καμπράλ. Το «καμάρι» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που θέλει να ανοίξει τα… φτερά του για άλλες πολιτείες και μακριά από την Πορτογαλία.

Ο 24χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται απλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει, τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση στα «θέλω» των Πειραιωτών. Βέβαια, τα ραντάρ των «ερυθρόλευκων», δεν είναι τα πρώτα αλλά και ούτε τα μόνα που έχουν εντοπίσει τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Εδώ και μέρες η Τουρκία βουίζει πως η Μπεσίκτας θέλει απεγνωσμένα τον 24χρονο άσο και μάλιστα, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ και πολύ καλό ποσοστό μεταπώλησης στην Σπόρτινγκ. Ωστόσο, από την στιγμή που ήρθε το όνομα του Ολυμπιακού στο προσκήνιο, στη γειτονική χώρα επικρατεί μία… σύγχυση.

Η αιτία είναι μία άλλη μεταγραφική υπόθεση του τωρινού καλοκαιριού. Μιλάμε για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός εξτρέμ ήταν στην κορυφή της λίστας των «αετών» και είχαν προσεγγίζει τόσο την Γουότφορντ όσο και τον παίκτη, ωστόσο ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής από την μάχη και τον απέκτησε.

Και τώρα φτάνουμε στον Καμπράλ. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πέντε εκατ. ευρώ για τον Εμποκού, οπότε τα 3,5 εκατ. ευρώ των Τούρκων δεν θα είναι και τόσο μεγάλο εμπόδιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0