Football Talk

«Δίαυλο επικοινωνίας από τον Ολυμπιακό με Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για Καμπράλ»

«Δίαυλο επικοινωνίας από τον Ολυμπιακό με Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για Καμπράλ»

Νέο όνομα τα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο Ζοβάνε Καμπράλ έχει κάνει το «κλικ» στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μπορεί τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα να πλησιάζουν αλλά ο Ολυμπιακός δεν σταματάει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί ο Ναθαναέλ Εμποκού να είναι στην κορυφή της λίστας των εξτρέμ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν και άλλες περιπτώσεις και σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, μία από αυτές είναι Ζοβάνε Καμπράλ.

Ο 24χρονος εξτρέμ επέστρεψε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Λάτσιο αλλά δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2023.

Έτσι, ο πορτογαλικός σύλλογος θέλει να τον πουλήσει από τώρα ώστε να προσθέσει ένα ποσό στα ταμεία του. Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και παρακολουθεί την περίπτωσή του αλλά δεν είναι ο μόνος.

Η Μπεσίκτας το έχει πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς έχει προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» και ποσοστό μεταπώλησης, χωρίς να έχει υπάρξει θετική απάντηση από την Πορτογαλία ακόμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0