Football Talk

Παναθηναϊκός: Σίγουρο του Μακέντα στην Ανκαραγκουτσού!

Παναθηναϊκός: Σίγουρο του Μακέντα στην Ανκαραγκουτσού!

Σχεδόν οριστική είναι η μεταγραφή του Φεντερίκο Μακέντα στην τουρκική, Ανκαραγκουτσού!

Ο Φεντερίκο Μακέντα, αποχώρησε από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, για να ταξιδέψει στην Τουρκία! Εκεί διαπραγματεύτηκε με την Ανκαραγκουτσού και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο Ιταλός φορ δεν θα φοράει το τριφύλλι στο στήθος του την επόμενη σεζόν!

Ο Κίκο, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, γεγονός που όπως φαίνεται επηρέασε το μέλλον του έμπειρου επιθετικού. Ο Χατζηγιοβάνης ήταν ο πρώτος που άνοιξε την διαδικασία των αγοροπωλησιών για τους πράσινους την φετινή σεζόν, καθώς λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, η Ανκαραγκουτσού ανακοίνωσε την απόκτηση του, αφού το συμβόλαιο του Μυτιληνιού εξτρέμ ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε στο τριφύλλι.

Όπως προκύπτει, ο Φεντρίκο Μακέντα, θα πάει να βρει το… φιλαράκι του. Όλα τα παραπάνω, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Φαρούκ Κότσα, ο οποίος σε ομιλία του, μεταξύ άλλων παικτών έκανε αναφορά στον Ιταλό στράικερ και ουσιαστικά τον... προανήγειλε.

Πιο αναλυτικά είπε: «Θέλω να σας πω μερικά ευχάριστα νέα. Ο Φεντερίκο Μακέντα, ο Μερβάν Γίγκιτ, ο Μάρλον και ο Ντιάκ βρίσκονται στην Άγκυρα. Θα γίνει η προσθήκη ενός ακόμα σπουδαίου επιθετικού!». Ο ιδιοκτήτης της Ανκαραγκουτσού, φαίνεται πως θεωρεί δεδομένη την μετακίνηση του Μακέντα στην ομάδα του, όπως και μερικών ακόμη παικτών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0