Football Talk

Η άποψη του BN Sports για τον Χουάν Χοσέ Περέα στην γερμανική BILD

Η άποψη του BN Sports για τον Χουάν Χοσέ Περέα στην γερμανική BILD

Η μεταγραφή του Χουάν Χοσέ Περέα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Στουτγκάρδη προκάλεσε αίσθηση στην Γερμανία, με ρεπόρτερ της ομάδας να έρχονται σε επαφή με το BN Sports για να μάθουν περισσότερα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα ολοκλήρωσε κι επίσημα την μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το ποσό που δαπάνησαν οι Γερμανοί για την απόκτηση του Κολομβιανού να αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στην Γερμανία φυσικά ο Περέα δεν αποτελεί και ιδιαίτερα γνωστή φυσιογνωμία για αυτό και ο ρεπόρτερ της Στουτγκάρδης για λογαριασμό της BILD, Λέον Πότουτσεκ, επικοινώνησε με τον Βασίλη Βασιλείου του BN Sports με σκοπό να μάθει περισσότερα για την περίπτωση του 22χρονου Κολομβιανού.

«Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας επιθετικός. Είναι γρήγορος, δυνατός και καλός στην ντρίμπλα. Η πρώτη του επαφή είναι εξαιρετική. Αρέσκεται στο να παίρνει την μπάλα στον κενό χώρο και να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Μπορεί να ντριπλάρει με ευκολία την άμυνα. Σίγουρα είναι καλή προσθήκη για οποιαδήποτε ομάδα», αναφέρει στην σημερινή (9/7) της έντυπη έκδοση η BILD.

bild-perea.jpeg

Παράλληλα, ακόμη ένα γερμανικό μέσο ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Περέα. Το Rund um den Brustring, blog που ασχολείται με τα νέα της Στουτγκάρδης μίλησε επίσης με τον Βασίλη Βασιλείου και σε σημερινό δημοσίευμα (9/7) στο site τους κάνουν εκτενή ανάλυση των δυνατοτήτων του Κολομβιανού.

«Ο Περέα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα, όσο και στο κέντρο της επίθεσης. Ωστόσο η θέση που φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο είναι αυτή του σέντερ φορ. Εκεί ο Κολομβιανός μπορεί να βρει την ελευθερία που χρειάζεται για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Πρόκειται για έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό χειρισμο της μπάλας και καλή πρώτη επαφή. Δεν είναι κλασικό φορ περιοχής, αλλά ένας παίκτης που μπορεί να επιτεθεί και εκτός του κουτιου.

Η μετάβασή του στην Bundesliga έρχεται στο σωστό χρονικό σημείο, αφού θα βοηθήσει στην εξέλιξή του. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής, όμως στην συνέχεια μπορεί να αποφέρει πολλά στην ομάδα», ήταν τα όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος του BN Sports.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0