Football Talk

Επίσημα στον Απόλλων Λεμεσού ο Πινακάς!

Επίσημα στον Απόλλων Λεμεσού ο Πινακάς!

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Πινακάς με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη του σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εντυπωσιάσει με τη φανέλα της ΑΕΛ και έκανε τον Ολυμπιακό να κινηθεί ζεστά για την απόκτησή του.

Παρά τις προστριβές, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν από τα ταμεία του 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Δημήτρη Πινακά, με τον ίδιο να μην προσαρμόζεται αμέσως στα νέα δεδομένα.

Τελικά, προς το τέλος της περσινής σεζόν, ο Αριέλ Ιμπαγάσα του έδωσε παραπάνω χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος μετουσίωσε τις 22 συμμετοχές σε πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Ωστόσο, και για τις δύο πλευρές, φαίνεται πως το καλύτερο είναι ο 21χρονος φορ να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ως δανεικός και ο Απόλλων Λεμεσού είναι η κατάλληλη ομάδα.

Ο κυπριακός σύλλογος προχώρησε στην ανακοίνωση του δανεισμού του Έλληνα επιθετικού για ένα χρόνο και όλα δείχνουν πως δεν έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πινακά (01/09/2001) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ΑΕ Λάρισας με την οποία συμπλήρωσε 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σημείωσε πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων κι ακολούθως θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0