Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: «Έκλεισε» Σόρια για αντί-Σάλιακα

ΠΑΣ Γιάννινα: «Έκλεισε» Σόρια για αντί-Σάλιακα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον αντί-Σάλιακα στο πρόσωπο του 25χρονου Ισπανού μπακ, Κάρλες Σόρια. Προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ, τελευταίος του σταθμός η Εστορίλ.
Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το κενό του δεξιού μπακ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες συμφώνησαν σε όλα με τον 25χρονο, Κάρλες Σόρια ο οποίος αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον «Άγιαξ της Ηπείρου»

Ο 25χρονος Σόρια αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ έχοντας μάλιστα συμπαίκτη και τον Γκονζάλο Άβιλα του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του 2017 άφησε την Βαρκελώνη για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία αγωνίστηκε και στην Ευρώπη την σεζόν 2017-2018.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Εσπανιόλ B' από την οποία το καλοκαίρι του 20220 μετακόμισε στην Πορτογαλία και την Εστορίλ μέχρι και το φετινό καλοκαίρι όπου ήταν βασικό στέλεχος με 54 συμμετοχές και μία ασίστ.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Μανώλη Σάλιακα ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Γερμανία και την Ζανκτ Πάουλι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0