Football Talk

Άρης Λεμεσού – Άρης 1-0: Άρεσε για ένα ημίχρονο στο «ντεμπούτο» του Γκρέι, σε ένα φιλικό (;) με δύο αποβολές!

Άρης Λεμεσού – Άρης 1-0: Άρεσε για ένα ημίχρονο στο «ντεμπούτο» του Γκρέι, σε ένα φιλικό (;) με δύο αποβολές!

Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 (07/07) από τον Άρη Λεμεσού, αλλά άφησε καλές εντυπώσεις για 45 λεπτά. Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ειδικά για φιλικό παιχνίδι και από μία αποβολή για κάθε ομάδα!

Ενθαρρυντικά δείγματα για τον Άρη στο τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, παρά την ήττα από τον Άρη Λεμεσού με 1-0 (07/07).

Η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν στην αναμέτρηση, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ειδικά μετά τη βροχόπτωση, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες. Ανεπίσημο «ντεμπούτο» για τον Αντρέ Γκρέι.
αντρε-γκρει.jpg

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν ο Μαντσίνι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκρέι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Βάνα μπλόκαρε εύκολα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ιτούρμπε απείλησε ξανά, αλλά βρήκε τον γκολκίπερ των Κυπρίων σε ετοιμότητα. Το «κρεσέντο» ευκαιριών συνεχίστηκε, με τον Μαντσίνι να απειλεί στο 19’, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο ρυθμός έπεσε, με την επόμενη καλή φάση να εντοπίζεται στο 42ο λεπτό, με τον Ιτούρμπε να κάνει μία εξαιρετική ενέργεια, να σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι.

Λίγο αργότερα, δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαντσίνι, που πέταξε την μπάλα πάνω σε αντίπαλό του και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές προσώπων. Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 77ο λεπτό και στάθηκε ικανή να ανοίξει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ!

Στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία του στο ματς, ο Άρης Λεμεσού έκανε το 1-0 με τον Σικόφσκι, που έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν σημειώθηκε κάποια σπουδαία ευκαιρία, αλλά η ένταση συνεχίστηκε, με τον Άρη Λεμεσού να ολοκληρώνει το ματς κι αυτός με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πανκόφ στο 83’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη (Χερμάν Μπούργος)
: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Πάπε Σέικ (29’ Σγούρος), Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Γκρέι (29’ Πάλμα).

Στο δεύτερο ημίχρονο παρατάχθηκε με τους: Κουέστα, Εμπακατά(68’ Μαρμαρίδης), Φαμπιάνο (68’ Χρυσόπουλος), Μπράμπετς , Πίρσμαν (69’ Τανούλης), Σγούρος, Ντουκουρέ (78’ Παναγίδης), Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (68’ Χαΐροβιτς), Χατζηιωάννου, Πάλμα.

αρης-ενδεκααδα.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0