Football Talk

Άλκμααρ – ΠΑΟΚ 2-2: Φουριόζος στο πρώτο μέρος, κυνικός στο δεύτερο και… ισοπαλία!

Άλκμααρ – ΠΑΟΚ 2-2: Φουριόζος στο πρώτο μέρος, κυνικός στο δεύτερο και… ισοπαλία!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Άλκμααρ, όμως δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του και «πλήρωσε» την κούρασή του με το τελικό 2-2!

Το καλύτερό του ξεκίνημα στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Άλκμααρ, με τον Δικέφαλο να μπαίνει μπροστά στο σκορ από νωρίς, αλλά εν συνεχεία να μην μπορεί να διαφυλάξει το προβάδισμά του.

Κάπως έτσι, προέκυψε και το τελικό 2-2, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-0 στο 13ο λεπτό, αλλά να βλέπει τους Ολλανδούς να τον υποχρεώνουν στην πρώτη του, φιλική... ισοπαλία στην σεζόν!

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ 8 λεπτά μετά, από στατική φάση, σε μία… περίεργη στιγμή, ο νεοαποκτηθείς Κάργας, πέτυχε, έστω και ανεπίσημα, το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του, μιας και ήταν στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ αφύπνισε τους Ολλανδούς, οι οποίοι μπόρεσαν να μειώσουν στην πρώτη τους καλή στιγμή, με τον έναν εκ των δύο Ελλήνων που ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα, τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Παυλίδης μείωσε με «σεντερφορίσιο» τελείωμα σε 2-1 στο 28’, νικώντας τον Κοτάρσκι, ενώ 17 λεπτά μετά θα μπορούσε και να ισοφαρίσει, αν έβαζε καλύτερα το σώμα του στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες ομάδες προέβησαν σε αλλαγές, με την ελληνική ομάδα να βλέπει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Γιάσμιν Κούρτιτς, να παίρνουν για πρώτη φορά φέτος, λεπτά συμμετοχής.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, αλλά οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 72’, με τον Γκρίφιτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ και τον ΠΑΟΚ να μην έχει περιθώρια αντίδρασης! Το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους και πλέον η ελληνική ομάδα μετρά από μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία, στα ισάριθμα τελευταία ματς της!

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Άλκμααρ: Βάινταλ, φαν Μπρεντερόντε, Χατζηδιάκος, Ντέκερ, Κέρκεζ. Κούπμαϊνερς, Μπούρμεεστερ, Έβιεν, ντε Γιονγκ, ντε Βιτ, Παυλίδης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Μιχάι, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρες, Τσαούσης, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος:

Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Σοάρες, Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0