Football Talk

Αβέβαιο το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, απών ξανά από την προπόνηση

Αβέβαιο το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, απών ξανά από την προπόνηση
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι απών από τις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις φήμες να πληθαίνουν ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους».
Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να είναι για δεύτερη ημέρα απών από την προετοιμασία της ομάδας, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στην καλοκαιρινή περιοδεία των «κόκκινων διαβόλων» σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία, η οποία ξεκινάει την προσεχή Παρασκευή (8/7).

Όλα αυτά ενώ οι φήμες που θέλουν τον Ρονάλντο εκτός Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν, να πληθαίνουν. Όπως ακούγεται, ο Πορτογάλος άσος έχει ενημερώσει την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου πως επιθυμεί να αποχωρήσει για «οικογενειακούς λόγους», ωστόσο αυτό που φαίνεται να απασχολεί τον ίδιο είναι η μεταγραφή σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League. Η Μπαρτσελόνα ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι δείχνει ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον ατζέντη του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες, να τον προτείνει στον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα!

Ο 37χρονος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία και να κάνει ατομικές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, δείχνοντας ότι δεν επιθυμεί να πάει στο Κάρινγκτον και να ενταχθεί στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, με το «SIC Noticias» να δημοσιεύει βίντεο με τον Ρονάλντο στο αυτοκίνητό του έξω από το προπονητικό κέντρο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0