Football Talk

Ξεκινά η προετοιμασία της Λαμίας

Ξεκινά η προετοιμασία της Λαμίας

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ανακοίνωσε η ομάδα από τη Φθιώτιδα.

Σε ρυθμούς της νέας σεζόν μπαίνει η Λαμία. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το πως θα κυλήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της, ξεκινώντας από την Τετάρτη (13/7).

Η σχετική ενημέρωση:

  • Την Τετάρτη 13/7 θα αφιχθούν όλοι στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες, ενόψει της νέας σεζόν.
  • Την Πέμπτη 14/7 το πρωί οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο «Αθ. Διάκος», η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.
  • Την Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις με παράλληλες απογευματινές προπονήσεις.
  • Την Κυριακή 17/7, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι. όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Παρασκευή 29/7.
  • Στη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ, την Πέμπτη 28/7.
  • Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια:

Τετάρτη 3/8/2022 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΜΙΑ

Σάββατο 6/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παρασκευή 12/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σάββατο 13/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι ώρες και περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια της στερεοελλαδίτικης ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0