Football Talk

Αλμέιδα: «Γκολτζής ο Αραούχο – Είμαστε οικογένεια με τους συνεργάτες μου»

Αλμέιδα: «Γκολτζής ο Αραούχο – Είμαστε οικογένεια με τους συνεργάτες μου»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε σε μέσο της Αργεντινής, όπου εκθείασε τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του, τον Λιονέλ Μέσι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα του.

Σε συνέντευξή του στο D SPORT RADIO ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ρωτήθηκα κυρίως για την Αργεντινή και λιγότερο για την Ένωση. Πρόλαβε πάντως να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον συμπατριώτη του, Σέρχιο Αραούχο: ««Είναι ο μοναδικός Αργεντινός που έχουμε. Είναι ένας καλός παίκτης και γκολτζής. Γνωριστήκαμε και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

Παράλληλα, μίλησε για το πόσο σημαντικοί είναι οι συνεργάτες του: «Είμαστε μια αθλητική οικογένεια. Μετακινούνται με τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Όπου πάω παλεύω να τους έχω μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου. Είναι μια ομαδική δουλειά. Δεν μπορείς να κάνεις όλα τα πράγματα μόνος σου. Το τεχνικό τιμ σε βοηθάει σε διάφορα πράγματα στη δουλειά σου».

Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που δέχεται ο Λιονέλ Μέσι με την εθνική Αργεντινής: «Βλέπω την Εθνική Αργεντινής στην καλύτερή της στιγμή. Ήταν άδικο για ασκηθεί κριτική στον Μέσι επειδή δεν κατέκτησε έναν τίτλο. Τώρα πολλοί που τον κριτίκαραν σταμάτησαν να το κάνουν. Ο Μέσι έχει αλλάξει νοοτροπία».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αργεντινή: «Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία οι κύκλοι κλείνουν. Πολλές φορές η καρδιά θέλει να σε πάει και κάποιες φορές είναι καλύτερο να πεις, φτάνει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0