Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζει τον Γερμανό επιθετικό Λούκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζει τον Γερμανό επιθετικό Λούκοβιτς

Από το μικροσκόπιο του Θανάση Στάικου θα περάσει ο Γερμανός επιθετικός, Μάικ Λούκοβιτς, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της απόκτησης του.

Σχετικά Άρθρα

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει ο Γερμανός επιθετικός, Μάικ Λούκοβιτς και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί. Ο 27χρονος Γερμανοπολωνός φορ αγωνιζόταν απότο 2018 στην Όλντενμπουργκ με την οποία μέτρησε 23 γκολ σε 75 συμμετοχές βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Γ' κατηγορία της Γερμανίας.

Έχοντας γεννηθεί στην Βρέμη τον Φεβρουάριο του 1995 ο Λούκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βέρντερ πριν μετακομίσει με την μορφή δανεισμού στην Χάνσα Ροστόκ. Το καλοκαίρι του 2016 φόρεσε την φανέλα της Μπραουνσβάιγκ στην οποία έμεινε για δύο χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στην Όλντενμπουργκ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Λούκοβιτς εκτός από την κορυφή της επίθεσης μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια κι εφόσον αποκτηθεί θα πρόκειται για μια λύση βοηθητική, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές Πολωνίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0