Football Talk

ΑΕΚ: Το πλάνο της για τις αναπτυξιακές ηλικίες τερματοφυλάκων με Χιώτη και Μιχαηλίδη

ΑΕΚ: Το πλάνο της για τις αναπτυξιακές ηλικίες τερματοφυλάκων με Χιώτη και Μιχαηλίδη

Διαβάστε τις αλλαγές που ήδη έγιναν στην ομάδα.

Ο Κάρλος Ρόα ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ και ο ερχομός του Αργεντινού φέρνει στην «Ένωση» αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και θέσεις. Συγκεκριμένα ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης από προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα περνάει στην ΑΕΚ Β, όπου ήταν πέρυσι ο Σάκης Χιώτης.

Εδώ έχουμε μία ευρύτερη εξέλιξη. Στους γκολκίπερ της Ακαδημίας ο Χιώτης αναλαμβάνει υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξής τους. Γενικά η ΑΕΚ προχωράει σε ένα συνολικό πλάνο που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες, ειδικά στους τερματοφύλακες. Βάσει αυτού του πλάνο όλοι οι υπεύθυνοι θα δουλεύουν στα τμήματά τους υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Σάκη Χιώτη, ο οποίος με τη σειρά του θα εχει στο τέλος της διαδικασίας, συνεργασία με τον Μιχαηλίδη για την προώθηση γκολκίπερ στην ΑΕΚ Β’.

Στην ΑΕΚ σημείωναν σχετικά πως η ομάδα αποφάσισε να εμπιστευθεί δυο δικά της παιδιά (Χιώτης – Μιχαηλίδης) που έχουν δείξει δείγματα της δουλειάς του, προκειμένου να προχωρήσει ένα πρόγραμμα που ήταν στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ εδώ και καιρό και που τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υλοποιηθεί.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0