Football Talk

Βρσάλικο: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί έχει ιστορία και νοοτροπία νικητή!» (video)

Βρσάλικο: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί έχει ιστορία και νοοτροπία νικητή!» (video)
Ο Σίμε Βρσάλικο παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο και λίγες ώρες μετά, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις. 

Αρχικά, αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στους Πρωταθλητές Ελλάδας, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και νοοτροπία νικητή, ενώ τόνισε πως θέλει να δώσει συνέχεια στις κατακτήσεις τίτλων και να αγωνιστεί με την ομάδα στο Champions League

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στο Olympiacos TV

«Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να έρθω και να υπογράψω στον Ολυμπιακό, λόγω της μεγάλης ιστορίας και της νοοτροπίας αυτής της ομάδας που είναι νοοτροπία νικητή και μου αρέσει. Αφού συναντηθήκαμε με την ομάδα ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω και να υπογράψω.

Σε μία ομάδα με μεγάλους φιλάθλους και μεγάλη ιστορία. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι γεμάτη ενέργεια και γεμάτη πνεύμα νικητή. Έχει σπουδαίους φιλάθλους με μεγάλες προσδοκίες και μου αρέσει. Θέλω να κερδίσω τίτλους και επίσης να παίξω στο Champions League.

Είναι ένας μεγάλος στόχος για εμένα και θα δείτε ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα. Έχω ακούσει πολλά και έχω δει πολλά βίντεο για τους οπαδούς μας και θα τους στείλω ένα μήνυμα ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω ό,τι έχω και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0