Football Talk

Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Προβλημάτισε αμυντικά - Διασώθηκαν Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζινκερνάγκελ

Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Προβλημάτισε αμυντικά - Διασώθηκαν Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζινκερνάγκελ

Με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει κακό πρόσωπο για 60 λεπτά αγώνα, η Αρμίνια Μπίλεφελντ επικράτησε με 3-1 στο προτελευταίο φιλικό των «ερυθρολεύκων» επί αυστριακού εδάφους.

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ του Καπίνο, η οποία κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 3-1. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να… χαμογελάει με την παρουσία των Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και άνοιξε από νωρίς το σκορ στην πρώτη τελική στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν αντέδρασε σωστά, με τον Κλος να βγαίνει «φάτσα» με τον Κρίστινσον και να κάνει το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, ήταν που έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 2-0, δύο λεπτά μετά αλλά ο Ισλανδός απέκρουσε το πλασέ του.

Τελικά, η πίεση των Γερμανών έφερε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά, στο 23ο λεπτό, ο Κλος από εκτελεστής έγινε δημιουργός, βγάζοντας την ασίστ στον Ρζατκόβσκι για το 2-0. Και στις δύο φάσεις, η άμυνα του Ολυμπιακού έδειξε τεράστια αδυναμία να «σβήσει» τον κίνδυνο.

Παρά την πίεση του γερμανικού συλλόγου, ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να μειώσει χάρη στον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος φορ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βαλμπουενά και με κεφαλιά νίκησε τον Καπίνο για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, βγήκε η κόπωση των παικτών του Ολυμπιακού και μέχρι τη στιγμή των αλλαγών, το παιχνίδι δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση. Ωστόσο, η είσοδος των Αμπουμπακάρ και Μαντί Καμαρά, Χασάν και Ζινκερνάγκελ άλλαξαν τη ροή του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγξαν καλύτερα το ματς και το ισορρόπησαν αρκετά. Στο 78ο λεπτό, ο Μαντί Καμαρά κουβάλησε εξαιρετικά τη μπάλα, την έδωσε στον Αμπουμπακάρ αλλά παρότι πέρασε τον Καπίνο, δεν κράτησε τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου.

Τρία λεπτά μετά, ο διεθνής φορ είδε τη μπάλα να καταλήγει στα πόδια του από κόρνερ του Ζινκερνάγκελ αλλά το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ έχασε εκ νέου ευκαιρία με κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο Καπίνο.

Αντί να βρει την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός είδε την Αρμίνια να κλειδώνει τη νίκη, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ χάρη στον Χακ που πέρασε τον Κρίστινσον στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε τη νίκη για τον γερμανικό σύλλογο.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και το Σάββατο (2/7) δίνει το τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία απέναντι στη Σάλτσμπουργκ στις 16:30.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος (Ρέαμπτσιουκ 79’), Α. Παπαδόπουλος (Μασούρας 79’), Μπα, Κούτρης (Μπαγκαλιάνης 40’), Κούντε (Μ. Καμαρά 63’), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Βαλμπουενά (Ζινκερνάγκελ 63’), Φαντιγκά (Α. Καμαρά 63’), Τικίνιο (Χασάν 63’).

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0