Football Talk

Κινείται σε πέντε μέτωπα ο Ολυμπιακός: Ο Εμποκού, ο Λόου και το θέμα του τερματοφύλακα

Κινείται σε πέντε μέτωπα ο Ολυμπιακός: Ο Εμποκού, ο Λόου και το θέμα του τερματοφύλακα

Τα τελευταία 24ωρα, το μέτωπο των μεταγραφών έχει πάρει… φωτιά για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ήταν γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν θα σταματούσε την ενίσχυσή του στις προσθήκες των Αμπουμπακάρ Καμαρά, Γκονζάλο Άβιλα και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Εκτός από τον Σίμε Βρσάλικο που έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) στην Αθήνα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει και άλλα μέτωπα.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Σκάρπα αναμένεται να δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό ώστε να μεταβεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Δεκέμβριο που θα έχει μείνει και επίσημα ελεύθερος από την Παλμέιρας, όμως δεν είναι η μόνη υπόθεση με την οποία ασχολούνται οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται όντως σε επαφές με τη Ρεμς και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τις περιπτώσεις των Ναθαναέλ Εμποκού και Μαξ Λόου αντίστοιχα. Ο πρώτος αποτελεί το μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου με 73 συμμετοχές παρότι είναι μόλις 20 ετών και απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ. Όσο για τον δεύτερο, ήταν από τα βασικά γρανάζια της Νότιγχαμ Φόρεστ για την άνοδο στη Premier League με τέσσερις ασίστ και ένα γκολ σε 22 ματς.

Αμφότεροι αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς και έχει δώσει το πράσινο «φως» για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε να πιάσουν λιμάνι.

Τέλος, έχει προκύψει και θέμα στο «1». Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα καταφέρει να πάρει τη θέση βασικού και να συνεχίσει τις εξαιρετικές σεζόν που έχουν κάνει οι Ζοσέ Σα και Τόμας Βατσλίκ.

Δεν έχει προκύψει τίποτα παραπάνω προς το παρόν για τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα ενώ να θυμίσουμε πως οι Πορτογάλοι θεωρούν τον Ολυμπιακό και τη Θέλτα ως τα φαβορί για την απόκτηση του Αγκουστίν Μαρτσεσίν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0