Football Talk

Ολυμπιακός: Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς για τον ταλαντούχο Εμπουκού (video)

Ολυμπιακός: Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς για τον ταλαντούχο Εμπουκού (video)
Τις επαφές για την περίπτωση του Ναθαναέλ Εμποκού φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός με τη Ρεμς.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς και παρά την απόκτηση των Άβιλα, Βρσάλικο, Καμαρά και Ζινκερνάγκελ, οι Πειραιωτές προχωρούν και άλλες υποθέσεις. Μία από αυτές, φαίνεται πως είναι του Ναθαναέλ Εμποκού της Ρεμς. Ο 20χρονος εξτρέμ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας και είναι μία περίπτωση που ταιριάζει στα «θέλω» του Ολυμπιακού για τα «φτερά».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων τόσο με τον νεαρό άσο όσο και την γαλλική ομάδα, έχοντας ως σύμμαχο το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι του 2023 αλλά και τον ατζέντη που πριν λίγες μέρες έφερε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Πειραιά.

Φυσικά, πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αφού το κόστος ακόμα και με τα παραπάνω δεδομένα αγγίζει τα πέντε εκατ. ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης. Τέλος, ο 20χρονος εξτρέμ μετράει 73 συμμετοχές με έξι γκολ και τρεις ασίστ ως απολογισμό σε αυτά τα τρία χρόνια που είναι επαγγελματίας, ενώ, παράλληλα, βρίσκεται στη λίστα του φετινού βραβείου του Golden Boy.



Νότης Χάλαρης
 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0