Football Talk

Στη Ζενίτ ο Κασιέρα που υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού

Στη Ζενίτ ο Κασιέρα που υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού

Στη Ζενίτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Κασιέρα, ο οποίος υπήρξε δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως κινείται σε διάφορα μεταγραφικά μέτωπα για την ενίσχυση όλων των γραμμών του ρόστερ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως έκανε κρούση, ήταν ο Ματέο Κασιέρα. Ο 24χρονος φορ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Σότσι, σημειώνοντας 14 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Έτσι, δεν γινόταν να μην μπει στα ραντάρ μεγάλων ομάδων, με τη Ζενίτ να είναι εκείνη που από την αρχή χτυπούσε με δυνατές προτάσεις την πόρτα της ρωσικής ομάδας.

Βέβαια, η απουσία των ρωσικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν ένα μειονέκτημα που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ωστόσο, η ομάδα της Ρωσίας έκανε τη κίνηση-ματ και έκλεισε τον Κολομβιανό άσο.

Συγκεκριμένα, δαπάνησε 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του ενώ του πρόσφερε και «χρυσό» συμβόλαιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η Ρίβερ Πλέιτ, ο Ερυθρός Αστέρας και η Φενέρμπαχτσε ήταν οι ομάδες μαζί με τον ελληνικό σύλλογο που ασχολήθηκαν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά εν τέλει δεν κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0