Football Talk

ΑΕΚ: Τέλος σε 19 χρόνια προσφυγιάς!

ΑΕΚ: Τέλος σε 19 χρόνια προσφυγιάς!

Ο λαός της ΑΕΚ με τον πανικό που έκανε αυτή την πρώτη ημέρα των διαρκείας σήμανε το φινάλε της ξενιτιάς… Η ΑΕΚ ήδη γύρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια και περίπου 5.000 φίλοι της πήραν ήδη θέση στο σπίτι τους - Oι στιγμές είναι Ιστορικές, είναι μοναδικές! 

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Από εκείνο το μεσημέρι στην «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών», όπου έγινε η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πέρασαν 9 χρόνια. Από εκείνη την πρώτη ημέρα που έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Φιλαδέλφεια πέρασαν 5 χρόνια. Από την στιγμή που το «Νίκος Γκούμας» γκρεμίστηκε και η ΑΕΚ βγήκε ξανά στην προσφυγιά πέρασαν 19 χρόνια. Τέλος η αναμονή! Τέλος το μέτρημα. Τέλος όλα! Επιστροφή στο σπίτι! Ειλικρινά όλο αυτόν τον καιρό και ειδικά από τις 22 Ιουλίου του 2017 που άρχισε το σκάψιμο και βλέπαμε το σπίτι μας να δημιουργείται πάλι, πίστευα πως δεν αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι ιστορικές στιγμές ζούμε για την ΑΕΚ. Ότι δεν έχουμε νιώσει στο 100% τι σπουδαίο έργο δημιουργείται. Ότι επιστρέφουμε σπίτι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ήρθε ένα Κύπελλο, ήρθε το πρωτάθλημα του 2018, ήρθαν λίγες χαρές και πάρα πολλές αγωνιστικές λύπες. Το γήπεδο όμως που χτιζόταν παράλληλα (και στις χαρές και στις λύπες) έδινε δύναμη. Προσέφερε υπομονή.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Η ΑΕΚ γυρίζει σπίτι. Προσφυγιά τέλος! Αυτό που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ με χιλιάδες κόσμου να στέκονται στις ουρές για ένα διαρκείας και το ίδιο να συμβαίνει και το βράδυ στο Δωματιάκι της ORIGINAL, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Μετά από τέσσερα χρόνια αγωνιστικής πίκρας. Χωρίς Ευρώπη φέτος. Με έως τώρα μία μεταγραφή ολοκληρωμένη. Κι όμως: αυτή η δίψα του κόσμου της ΑΕΚ να επιστρέψει σπίτι. Αυτή η αγάπη για την ομάδα πέρα από κάθε κόστος (ψυχολογικό και οικονομικό), είναι κάτι το σπάνιο. Είναι πραγματικά υπέροχο! Αυτό ναι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΕΚ!

Ο κόσμος έδειξε το δρόμο! Η αναμονή τελείωσε! Ο Σεπτέμβρης είναι… δύο βήματα! Τώρα μπορούμε να το ζήσουμε. Τώρα ναι μπορούμε να το πούμε: Προσφυγιά τέλος! Ήδη περίπου 5.000 εξασφάλισαν θέση από την πρώτη ημέρα των διαρκείας. Κυρίες, κύριοι και μικρά παιδιά: Είμαστε ξανά σπίτι… Χαρείτε το με γεμάτα συναισθήματα! Πάμε να γίνουμε πάλι παιδιά να θυμηθούμε τα παλιά και η νέα γενιά να γράψει τη δική της Ιστορία! 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0