Football Talk

ΠΑΟΚ: Η δουλειά στην Ολλανδία, η «λάμψη» των νέων και στο βάθος… φορ

ΠΑΟΚ: Η δουλειά στην Ολλανδία, η «λάμψη» των νέων και στο βάθος… φορ

Το επιτυχημένο φιλικό χαρακτήρα κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η δουλειά του «νέου» ΠΑΟΚ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που δεν έχει… τέλος. 

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά πραγματοποίησε μία μεγάλης ευρείας νίκη (4-0) στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μοιράζει… ντεμπούτα, αλλά παράλληλα να ζητάει ακόμα περισσότερη σκληρή δουλειά ενόψει συνέχειας από τους παίκτες του. 

Οι «παλιοί» και οι νέοι που εντυπωσίασαν
Στιγμιότυπο_2022-06-30_11.07.15_πμ.png

Κυρίως θετικά μπορεί να δει κανείς από τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία του, μιας και Κάργας, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί και Ρικάρντο έκλεψαν τις παραστάσεις. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ φαίνεται να μπήκε «ζεστά», όπως και πέρσι, στις φιλικές υποχρεώσεις, με τον γκολ του να είναι μία επιβεβαίωση του ταλέντου και της πείρας του. Παρόμοια και η παρουσία του Ελ Καντουρί, ο οποίος βρισκόταν πάντα στη θέση που τον ήθελε ο προπονητής του και οι δημιουργίες του για γκολ ήταν ουκ ολίγες, με τον 3-0 του Ρικάρντο να είναι από δική του ασίστ. 

Παράλληλα, και το νέο αίμα του ΠΑΟΚ έδειξε θετικά δείγματα, με τον Κάργα να κάνει ένα (ανεπίσημο) ντεμπούτο που άφησε μία αίσθηση σαν να αγωνιζόταν για χρόνια στον «Δικέφαλο». Πιθανόν, λόγω του ότι οι τοποθετήσεις του στην άμυνα και οι καίριες παρεμβάσεις του στα πρώτα 30’ λεπτά της αναμέτρησης ήταν καθοριστικές. 

Ενώ εξίσου ευχάριστα ήταν και τα λεπτά συμμετοχής που πήραν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τα μέλη της ακαδημίας (Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης και Τζίμας) οι οποίοι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο προσαρμογής, όμως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. 

Μεταγραφές και «υπογραμμισμένος» επιθετικός
ΤΣΟΛΑΚ-2-1-980x600.jpg

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδα για τα προκριματικά του UEFAEuropa Conference League είναι στις 21 Ιουλίου στην Σόφια της Βουλγαρίας απέναντι στην Λέφσκι. Δεν είναι κρυφό πως η διοίκηση αλλά και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλουν καλύψουν τα κενά το γρηγορότερο δυνατό με την θέση του επιθετικού να κρίνεται (και) από την μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά και από την πιθανή πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς. Οι «ασπρόμαυροι» ευελπιστούν να μη μείνουν μόνο με τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια, αν ο Κροάτης επιθετικός τελικά μεταγραφεί στη φιναλίστ του UEFA Europa League έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ τότε ο «εφιάλτης» του Λουτσέσκου θα γίνει πραγματικότητα, καθώς και ο Κούτσιας βρίσκεται στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0