Football Talk

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Γιόνσον!

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Γιόνσον!
Κοντά στην απόκτηση του Δανού αμυντικού χαφ, Γενς Γιόνσον, φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ – Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις 
 
Σχετικά Άρθρα
Πλησιάζει το τέλος της υπόθεσης του Γενς Γιόνσον για την ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι η ιστορία θα κλείσει θετικά, με τον Δανό αμυντικό χαφ να έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια! 

Η «Ένωση» εδώ και ημέρες έχει καταθέσει μία σούπερ πρόταση στον Γιόνσον. Η πρόταση είναι για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης ήρθε και στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα με την οικογένειά του και τον μάνατζέρ του και όλο το… πακέτο τον κράτησε «ζεστό». 

ΑΕΚ και Γιόνσον δεν είχαν βάλει κάποιο deadline στις συζητήσεις τους. Είχαν ωστόσο συμφωνήσει να κλείσει αυτή η υπόθεση θετικά ή αρνητικά μέσα στην εβδομάδα και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι βαδίζουμε σε αίσιο τέλος, ώστε το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο – κι εφόσον φυσικά δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο – ο Γιόνσον να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Οι δυο πλευρές πλέον συζητούν αυτή τη στιγμή τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας κι αυτό δείχνει τη θετική έκβαση που έχει πάρει αυτή η μεταγραφή.  

Να τονιστεί ότι στο κόλπο της απόκτησης του Γιόνσον μπήκε και η Μίντιλαντ, όμως η πρότασή της δεν είναι ικανή να νικήσει αυτή της ΑΕΚ. Ολο και πιο κοντά στη Φιλαδέλφεια, λοιπόν, βρίσκεται ο Δανός αμυντικός χαφ, ο οποίος την 1η Ιουλίου μένει και τυπικά ελεύθερος, με την ΑΕΚ πάντως να του δίνει και πριμ υπογραφής. 

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0