Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο και τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο και τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Πάρθηκε η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γνωστές έγιναν οι τιμωρίες της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ εις βάρος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι μεν «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 64.167 ευρώ, ενώ ο δε «δικέφαλος» με 3 αγωνιστικές και 75.000 ευρώ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα έφεσης.

Η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0