Football Talk

Αϊντχόφεν: Δικός της ο θαυματουργός πιτσιρικάς, Τσάβι Σίμονς από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Αϊντχόφεν: Δικός της ο θαυματουργός πιτσιρικάς, Τσάβι Σίμονς από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για την Αϊντχόφεν, η οποία αποκτά έως το 2027 τον Τσάβι Σίμονς, το παιδί-θαύμα της Παρί Σεν Ζερμέν, πρώην της Μπαρτσελόνα.

Κίνηση-ματ για την PSV Αϊντχόφεν αποτελεί η απόκτηση του Τσάβι Σίμονς. Ο 19χρονος Ολλανδός άσος, μεγαλωμένος στην περίφημη La Masia της Μπαρτσελόνα, δεν μπόρεσε να βρει χώρο στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι ήθελαν πρώτα να του ανανέωσαν το συμβόλαιο, για να τον δέσουν τα επόμενα χρόνια στο Παρίσι και εν συνεχεία να τον δώσουν δανεικό, αλλά ο Σίμονς είχε άλλα σχέδια.


Αφού αξιοποίησε τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι, συμφώνησε σε 5ετές deal με την Αϊντχόφεν. «Είμαι χαρούμενος για τη μετακίνησή μου στην PSV», τόνισε ο 19χρονος μέσος που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά επί ολλανδικού εδάφους, αν και γεννημένος στο Άμστερνταμ. Πρόκειται για ένα από τα πλέον θαυματουργά παιδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ξεχώρισε κυρίως για τις εμφανίσεις του στη Youth League με τους Παριζιάνους. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα βέβαια, η PSG δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς επέβαλλε σε Σίμονς και Αϊντχόφεν να υπάρχει μελλοντική ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0