Football Talk

Μπαρτσελόνα: Τρίτη προσφορά για τον Λεβαντόφσκι, ανεβαίνει σχεδόν στα 50 εκατ. ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Τρίτη προσφορά για τον Λεβαντόφσκι, ανεβαίνει σχεδόν στα 50 εκατ. ευρώ!

Μέσα στις επόμενες ώρες η Μπαρτσελόνα ετοιάζει νέα πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου.

Όλα για όλα τα δίνει η Μπαρτσελόνα, ώστε να κάνει δικό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σύμφωνα με Πολωνούς δημοσιογράφους, ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαίωσαν οι Ισπανοί με τα σημερινά πρωτοσέλιδά τους, οι «μπλαουγκράνα» να καταθέσουν και τρίτη πρόταση για τον άσο της Μπάγερν Μονάχου.


Η νέα προσφορά θα αφιχθή εντός των επόμενων ωρών στα γραφεία των Βαυαρών, φυσικά θα είναι βελτιωμένη και θα περιλαμβάνει ποσό απόκτησης ύψους 40 εκατ. ευρώ, συν μπόνους τα οποία θα φτάσουν συνολικά τη μεταγραφή του Πολωνού αρχισκόρερ στα 50 εκατ. ευρώ.


Όλες οι πλευρές πιέζουν προς τη μετακίνηση του Λεβαντόφσκι από το Μόναχο στη Βαρκελώνη. Ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι επικοινώνησε με τον πρόεδρο, Ζοάν Λαπόρτα, ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες της μεταγραφής. Ο 34χρονος στράικερ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παραβρεθεί στις 12 Ιουλίου στην 1η προπόνηση των Βαυαρών. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην ατζέντη του, Σέζαρ Κουχάρσκι: «ο Λέβα θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα και τη La Liga, για να αποδείξει σε όλους ότι την τωρινή στιγμή είναι πολύ καλύτερος από τον Καρίμ Μπενζεμά».

Η 3η πρόταση της Μπαρτσελόνα ίσως να είναι και η φαρμακερή, αν και η Μπάγερν θα έχει τον τελικό λόγο στην υπόθεση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0